Online logopedie – Logopedie Rozeman – Westervoort

Logopedie Rozeman

Header afbeelding

Logopedie Rozeman

Bent u op zoek naar een logopedist? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik sta voor kwalitatieve en persoonlijke logopedie en daarbij werk ik met effectieve behandelmethodes.

Adresgegevens

Kulturhus De Nieuwhof
Rivierweg 1
6932 KA Westervoort

T 06 2454 7322
E tanja@logopedierozeman.nl

Whats App: 06 2454 7322

Openingstijden

Dinsdag: 9:00 - 12:30
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 12:30
Vrijdag: 9:00 - 17:00

Online logopedie

Online Logopedie i.v.m. de Coronacrisis

Logopedie Rozeman volgt de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid om verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk tegen te gaan. De deur van de praktijk zal daarom gesloten blijven zolang de maatregelen van kracht zijn. In plaats van de gebruikelijke face-to-face behandelingen zullen de behandelingen online plaatsvinden. Online Logopedie is logopedie op afstand middels beeldbellen en wordt door alle zorgverzekeraars vergoed.

We zullen gebruik maken van een beveiligde verbinding via WeSeeDo of Whereby.

Lees hier het Hygiëneprotocol

WeSeeDo

Je krijgt via de mail een link van de logopedist waarmee je kunt inloggen op het afgesproken tijdstip. Dat kan op een pc/laptop, tablet of telefoon. Je hoeft niets te downloaden en je hoeft ook niet in te loggen. Je komt in de virtuele wachtkamer waarna de logopedist het gesprek kan starten. Het programma werkt het best in Google Chrome. WeSeeDo heeft de voorkeur boven Whereby vanwege het gebruiksgemak voor de logopedist en het beveiligingsniveau. Lukt het niet om via WeSeeDo verbinding te maken, dan kunnen we Whereby gebruiken.

Whereby

  1. Ga op het afgesproken tijdstip via de volgende link naar het programma: https://whereby.com/logopedierozeman. Dit werkt zowel op een pc, tablet als telefoon.
  2. Klik op “request permissions” om je camera en microfoon aan te zetten.
  3. Klik vervolgens op “knock” en wacht tot de logopedist je in de virtuele spreekkamer binnenlaat. Het kan zijn dat je even moeten wachten tot de vorige cliënt de virtuele spreekkamer heeft verlaten.

Logopedie Rozeman werkt o.a. met Logo-art online en Afasietherapie online om de behandeling en het oefenen thuis te ondersteunen. Zie hier het instructiefilmpje Logo-art online voor ouders en verzorgers.

Online logopedie is ook toegankelijk voor nieuwe cliënten.

De afgelopen weken is gebleken dat er veel mogelijk is met online begeleiding en dat de resultaten veelbelovend zijn. Heeft u of uw kind een probleem waarvoor u een logopedist nodig heeft? Schroom dan zeker ook in deze tijd niet om contact op te nemen. Samen kijken we wat er mogelijk is. Stemproblemen ontstaan bijvoorbeeld makkelijker als u veel moet beeldbellen voor uw werk. Met enkele tips en oefeningen is erger te voorkomen.