Coronavirus en logopedie – Logopedie Rozeman – Westervoort

Logopedie Rozeman

Header afbeelding

Logopedie Rozeman

Bent u op zoek naar een logopedist? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik sta voor kwalitatieve en persoonlijke logopedie en daarbij werk ik met effectieve behandelmethodes.

Adresgegevens

Klapstraat 4
6931CJ Westervoort

Tel: 026 213 5470
E-mail: tanja@logopedierozeman.nl

Whats App: 06 2454 7322

Openingstijden

Dinsdag:
9:00 - 13:00
Woensdag:
9:00 - 18:00
Donderdag:
9:00 - 13:00
Vrijdag:
9:00 - 18:00

Coronavirus en logopedie

15-03-2020

Beste (ouders van) cliënten,

Het Coronavirus, het houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Nu de scholen sluiten zal ook de deur van de logopediepraktijk gesloten blijven. Dit betekent dat we vanaf morgen volledig overgaan op telelogopedie.

Telelogopedie is logopedie op afstand middels beeldbellen. We zullen gebruik maken van een beveiligde verbinding via Whereby. Hieronder leg ik uit hoe dat werkt:

  1. Ga op het afgesproken tijdstip via de volgende link naar het programma: https://whereby.com/logopedierozeman. Dit werkt zowel op een pc, tablet als telefoon.
  2. Klik op “request permissions” om je camera en microfoon aan te zetten.
  3. Klik vervolgens op “knock” en wacht tot ik je in de virtuele spreekkamer binnenlaat. Het kan zijn dat je even moeten wachten tot de vorige cliënt de virtuele spreekkamer heeft verlaten.

Het is fijn als je op de afgesproken tijd klaar zit met alle spullen die je voor de behandeling nodig hebt. Ik zal zo veel mogelijk proberen om werkbladen etc. vóór de behandeling te mailen. Het is prettig om een goed werkende internetverbinding te hebben en een volle batterij, in een rustige ruimte te zitten en pen en papier bij de hand te hebben.

Voor mij is dit ook nieuw; samen zetten we onze schouders eronder en zullen we kijken hoe we de telelogopedie zo praktisch en goed mogelijk kunnen invullen. We gaan er met elkaar het beste van maken en ik hoop op deze manier bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het Coronavirus! Voor vragen kun je altijd bij me terecht!

Hartelijke groet,

Tanja Rozeman, logopedist

 

Publicatiedatum: 16-03-2020


« Terug naar het overzicht